dimarts, 19 de maig del 2009

Canvi de la ruta de la línia 24

Els veïns del Carmel es queixen de que la TMB vulgui escurçar el seu recorregut, perquè segons ells, cada dia es junten molts autobusos pel carrer Doctor Bovè i el col·lapsen sense deixar que entri ni surti un cotxe. Molts dels veïns s'han queixat, perquè cada dia molts d'ells agafen aquest autobús per anar al metge, a comprar, i a fer recats. Moltes d'aquestes persones son grans i no poden caminar molt, i si a sobre tenen que fer transbord amb una altra línia, els hi resulta més difícil. Aquests són alguns dels comentaris que diuen aquests veïns del barri del Carmel:

-"Si ya tenemos casi siempre que coger dos autobuses para ir a cualquier lado, ¿ahora qué quieren, que cojamos tres? ¿O dos y otra caminata con estas cuestas?", diu indignada María Antonia Sánchez, veïna del carrer de la Gran Vista.

-Aquí vive mucha gente mayor que coge el 24 siempre. Para todo. Para ir al médico, para ir a comprar... ¿Qué quieren, que hagamos cada día el transbordo al metro cargados de bolsas?", denuncia altra veïna, qui també es queixa que no hi hagi "un supermercat en condicions en el barri".

-"Vine a vivir aquí en 1952 y nos costó mucho que el bus subiera hasta aquí. La 24 es la única línea que nos baja hasta plaza de Catalunya y nos la quieren quitar. Estamos muy enfadados. Ya sabemos que pondrán un microbús que nos bajará hasta el metro, pero no nos parece una buena solución", es queixa Ascensión Hernández, de 77 anys.

Informació extreta de www.elperiodico.com