dijous, 4 de juny del 2009

Un sospir i acabem

Ja estem a l'últim esprint. Demà, dia 5 de juny, acaba el tercer trimestre, per tant, tenim de fer l'ultim esforç. Els meus companys i jo tenim els pèls de punta per una bona raó: aprovar el tercer curs, encara que hi ha una última oportunitat. Consisteix en un control general que es fa en totes les matèries sobre els temes que hem fet durant el curs. Aquests controls s'anomenen proves extraordinàries que es realitzen durant tres dies. Per alguns alumnes servirà per recuperar la matèria o simplement per pujar nota.
Tots plegats, professors i alumnat, estem desitjant finalitzar el curs amb èxit per relaxar-nos i disfrutar d'unes vacances merescudes.
Pel que fa l'any vinent, la nostra classe no serà la mateixa. Alguns companys aniran a un altre institut i altres pot ser que es quedin a tercer repetint. Però com sempre passa cada anys, vindrà gent nova, i per tant, noves amistats. Segur que els professors estan desitjant que canviem d'actitud l'any vinent!
Per altre banda, a partir del dia 15 al 23 de juny, comença la Jornada intensiva. Entrem a les 9h del matí fins a les 13:30 i no venim per la tarda.
En resum, ens queda molt poquet. Hem de esforçar-nos al màxim per entrar a quart amb tot net.
Cada dia fem un pas cap al món adult i això ens fa por.
Ara tenim que aprofitar i estudiar per tenir una bona feina i una bona vida amb cultura. Ens espera un futur prou prometedor.

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

Doncs a veure aquest futur prometedor! Ai llàstima dels "tenir que"