dimarts, 2 de juny del 2009

Elbruto.es

"El bruto.es "és un joc en línia multijugador, on realitzes batalles amb personatges anomenats bruts, que estan ambientats com en l'època de les cavernes.

N'hi ha prou amb entrar a la pàgina i triar un nom per al 'brut', canviar de roba i els colors donar clic i validesa per començar a combatre contra el primer brut. A mesura que combats i guanues puges de nivell i obtens coses. Tens 50% probabilitats de guanyar, i 50% de perdre. Cada baralla et dóna punts d'experiència, el que et fa pujar de nivell i et dóna Armes i Bonus que pots usar en combat. Per exemple, un marro, una espasa escut o fins i tot gossos de companyia i habilitats com un sisè sentit.

Doncs el joc només permet tres baralles i si vols avançar ràpid de nivell has de tenir molts alumnes, no els diré que és super entretingut, molts a qui els passo el link no entenen el concepte del joc, però crec que per tenir una estona i veure com guanyés un cop als altres és interessant. Doncs ,ja saben els espero en el camp de Batalla.

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

Hi ha jocs molt més recomanables Jesús com els de fer paraules o fins i tot aquell que has d'anar esquivant obstacles però què hi farem!