dissabte, 28 de març del 2009

Una sortida inoblidable

El dia 12 de març, els alumnes de 3er, de 4rt i de 1er i 2on de batxillerat, van anar d'esquiada a la Molina. Tots plegats vam fer un gran esforç per aixecar-nos a les 5 de la matinada, ja que a les 6h teníem d' estar a l'autocar que ens esperava a la porta de l'institut, al carrer Gran Vista.
Com ja us va informar el meu company la setmana passada, la sortida estava prevista per el dia 5, però no vam poder anar per problemes del temps.
En arribar a la Molina, feia una calor espectacular, em sembla que va ser el dia més calorós de tot l'hivern. Tot seguit, a les 10h vam començar les activitats. Un grup va fer esquí i l'altre snow. Tot dos esport estaven molt divertits. Per altre banda, també vam veure els entrenaments del campionat del món de Snowboard, és impressionant veure-ho en directe. Va donar la casualitat que va coincidir amb el dia de la sortida.
En resum, vam estar 5 h esquiant i fent snow. De 10h a 13h i de 14h a 16h. A les 4:30h marxavem cap a Barcelona.
Per acabar, tots nosaltres estàvem molt cansats. Vam experimentar moltes caigudes, però va valer la pena. Encara més, 2 companys es van lesionar, la Alba i en Jairo, però no és res greu.
Això és tot amics. Vam gaudir d'un dia fabulós i a més a més vam veure els entrenaments del campionat. Què més se'ns pot demanar?
Espero anar una altre vegada l'any que ve!