dijous, 28 de maig del 2009

Un barri diferent


Ja sabeu que la ciutat de Barcelona és molt gran. Té una població de 3.161.084 habitants i una superfície de 633 km². Aquesta ciutat inclou 36 municipis, i aquests es divideixen en barris, cada un amb un estil propi.
Ja que estem parlant de barris us parlaré del meu. Bé, per fer l'escrit una mica més divertit us donaré pistes al llarg del text.
És un barri popular del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, situat en la part alta de la ciutat. Es caracteritza per estar situat en una muntanya i a la vegada poder veure el mar estant en una ciutat. En aquesta zona de la ciutat hi ha un gran punt de turisme, el parc Güell. Dissenyat pel gran arquitecte Gaudí. Per altre banda, actualment, l'alcalde d'urbanisme esta planificant un procés llarg i complex anomenat el parc dels Tres Turons, encara que alguns ciutadans d'aquesta zona no estan contents, ja que el projecte afecta a varies vivendes. Pel que fa, la ciutat recuperarà 122 hectàrees de zona verda.
El meu barri disposa de varies instal·lacions, com per exemple instal·lacions esportives, centres d'educació, un cinema, parcs, un CAP i molt més.
Molta gent es pensa que és un barri on hi ha mala fama, però no és així. No es pot criticar res si no es sap de que es parla.
Doncs bé, aquest és el meu barri, adivineu quin és?
Pot ser és el millor barri de Barcelona, per ser el més diferent de tots.

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

Jo ho sé, jo ho sé però no ho diré