diumenge, 19 d’abril del 2009

Reportatge de "la Cuatro TV"

21 Dies': Fumar porros com un treball

* Samanta Villar experimenta el consum continuat de cànnabis en'21 dies', on ha estat aquest temps consumint.
* La periodista va perdre el control de si mateixa, el seu estat d'ànim i psicològic es va alterar i es va sentir malament físicament.

Samanta Villar ja es va exposar a viure entre cartrons ja deixar de menjar durant 21 dies. Ara, la periodista ha passat 21 dies fumant porros. Des del primer moment en què prova aquesta substància, Samanta comença a perdre el control de si mateixa, per la qual cosa no pot fer la seva vida i realitzar el seu treball d'una forma normal ... Són lícits aquests reportatges?

Durant la gravació del reportatge el seu estat d'ànim i psicològic es va alterar i va fer que, en ocasions, se sentís molt mal físicament. Una situació que servirà per a entendre-diuen des de la cadena-la importància del tema que es tracta: 21 dies fumant porros . Samanta Villar s'exposa aquesta vegada a l'ús continuat del cànnabis, una de les anomenades drogues toves que pot arribar a convertir-se en una seriosa addicció.
Samanta va estar amb Fernanda de la Figuera, una dona de 65 anys que considera la marihuana una planta sagrada

El problema del consum s'ha generalitzat. Segons l'última enquesta sobre Drogues i Alcohol del Ministeri de Sanitat, el 36,2% dels espanyols han consumit en alguna ocasió porros, i un 8,7% ho fa de forma habitual.

Els porros com a teràpia o com a joc. 21 dies mostrarà els diferents tipus d'usuaris i consums del cànnabis, des de la factura analgèsica defensada per diferents associacions i col lectius fins a aquells usuaris que només consumeixen marihuana de forma lúdica, dins i fora d'Espanya. Però a més, el reportatge també s'acostarà al consum addictiu del cànnabis per a conèixer els trastorns personals i socials que aquest pot generar.

2 comentaris:

Jesus ha dit...

bueno profe m'ha agradat la teva explicacio aixo es el qe em va faltar a mi pero bueno ya ho explicare cada setmana el que es veura el video i gracias per no cencularme

Elfreelang ha dit...

No no t'he "cenculat" ( censurat volies dir) recorda que has de mirar si hi ha faltes abans d'escriure i penjar-ho tan si és un comentari com un post..val?